Tot 1999

“Net als mijn moeder en haar vader houd ik van tekenen en ontwerpen. Ik volgde veel cursussen bij allerlei creatieve instellingen waaronder de Vrije Academie in Den Haag. 

Van 1999 tot 2004 de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten 

“In 1999 was het tijd voor mij om naar de kunstacademie te gaan. Ik heb de avondopleiding gevolgd voor Grafische Vormgeving. Ik ging 5 jaar lang 4 avonden in de week juichend naar de Prinsessegracht. Waar ik ontdekte dat ik autonome kunst veel interessanter vond dan reproduceerbare ontwerpen. Letters zijn prachtig om te gebruiken maar alleen als vorm en niet om de betekenis van de woorden. Ik ontdekte ook dat de collage-techniek mij heel veel mogelijkheden biedt.”

Vanaf 2004 beeldend kunstenaar in Rijswijk

“Toen ik professioneel aan het werk ging, betekende dat een grote stap in mijn ontwikkeling. Ik ontdekte dat de lijnen in de stad mij inspireren terwijl ik echt een natuurmens ben. Ook de mens in de stad boeit me. In mijn collages verwerk ik slechts delen van mensen omdat er geen ruimte is in de stad voor de volledige mens.”

 

hier staat niets en hier ook niet en hier ook niet en hier jkjskljjsjkjkdjijin. ijsjklsjson sjkjojsn vhoe dhioj sojkjdijejls soijejjfsldjojej dsjjtioldn dojelsljojjldjojjlsjklsjiodjk kkkkllld dlkj;jajkkjjjdj;kjakdjiji.  sjlsjkj;ksjjksljkljlk sj;sjkjksj sjljsijjekjsjkljjkwoijklsjjksij. sijlsjiojwljodjjiodjiojejlkdjjldjojdjdjdjdlsjojdjj djksjkld

Fotografie • kasper van steveninck • http://www.redlightstudio.nl